Avtalen med Intersport Elnesvågen sikrer medlemmene gode betingelser ved kjøp av idrettsutstyr. Styret er glad for å ha Intersport Elnesvågen som samarbeidspartner og oppfordrer medlemmene til å handle lokalt!

På Facebooksiden til Intersport Elnesvågen vil du se mange fristende varer og tilbud. Facebook-siden til Intersport Elnesvågen finner du her.

Medlemsfordeler

Med medlemsskap i EOIL får du 20% rabatt på en rekke produkter som er tilknyttet våre aktiviteter. Fotballdrakter blir utlånt til spillerne i klubben så lenge en er aktiv, mens annet utstyr må en kjøpe selv. Husk å laste ned intersport-appen til din smarttelefon slik at kjøpet ditt blir registrert. Spør om dette i butikken.

Frivillige

Personer med registrerte verv i EOIL kan hver sesong hente seg ut utstyr fra Umbro (Scantrade-produkter) til en verdi av kroner 1000,-.  Usikker på om du står registrert som frivillig? Ta kontakt med daglig leder på kontor@eoil.no

Brukte sko

Hos Kirppis Hustadvika kan du kjøpe brukte fotballsko for en rimelig penge. Har du fotballsko til overs? Vi tar gjerne i mot dem og selger dem videre.

Låne utstyr

Bua Hustadvika er en organisasjon som låner ut idrettsutstyr. De holder til på Tornes. Se mer informasjon på deres hjemmeside.

Her ser du klubbkolleksjonen for 2022*

Vi har fått ny utstyrsleverandør og vil fra sesongen 2022 bruke PUMA som leverandør. Vi kommer med kolleksjonen her så snart det er klart.

Feil eller mangler på siden? Meld fra til webred@eoil.no