Jubelen sto i taket og konfettien ble smelt da kretsmesterpokalen ble overrekt.

Men det ble en nervepirrende affære. Det var 0-0 til pause, men etter hvilen tar våre jenter først ledelsen ved Julia Nedrebø Johansen før Selma Smørdal utliknet for gjestene ca 10 minutter senere. Men tre minutter før slutt faller avgjørelsen da Oda Marie Lyngstad endelig fikk satt inn seiersmålet! Eoil.no har fått en prat med en sprudlende trener Odd Petter Lyngstad:
 
«Jeg er veldig stolt av jentene og hele teamet i rundt. Vi har sammen lagt ned utallige timer og å krone utviklingen til jentene er stor stas og veldig så fortjent.
 
Det ble en tøff kamp hvor vi lenge stanget imot et godt forsvar og ikke minst en god keeper hos Molde2/Træff. Vi er igjen trygge bakover og de har vel knapt en målsjanse, bortsett fra straffesparket de scoret på. Det var nok noe høye skuldre på flere, alle visste hva som stod på spill og kun seier var godt nok.Da er det veldig kjekt og fortjent at vi får satt det avgjørende målet til slutt.
 
Laget er en fantastisk gjeng med hyggelige, treningsvillige og talentfulle jenter. Samarbeidet med
Eide og Omegn Fotballklubbhar vært upåklagelig og jentene storkoser seg sammen.
 
Vi er ekstra stolt over at vi har benyttet samtlige jenter både på dette 11’er laget og også på 9’er laget. 22 jenter ble kretsmester i kveld! Vi forsøker å fordele spilletid så godt vi kan, alle skal med! Vi har faktisk møtt motstandere i år som har hatt ubenyttede reserver gjennom kampen. Det er et stykke unna vår filosofi.
 
Eoil/Eofk J15 har rett og slett kretsens beste jenter, trenere og lagledere!»