Mandag kveld skrev Kurt Mørkøre under kontrakten som gjør han til trener for Elnesvågen og Omegn IL sitt a-lag for herrer den kommende sesongen. Eoil.no fikk være med på seansen på kontoret til daglig leder Geir Nås.

Vil spille god fotball med egne unggutter

Den nye treneren er klar på at klubben må ta utgangspunkt i de mange unge lovende spillere som vi allerede har.
«Det blir litt feil om vi må starte helt på nytt og med masse nye folk inn nå. Vi må utvikle det materialet vi har. Vi må stikke fingeren litt i jorda. Dette er 5. divisjon. Vi skal bli et godt kollektiv og spille god fotball og spille på de styrkene vi har.»

Skal bygge et godt lag og en fin gjeng

Kurt mener det er mye positivt som skjer med Elnesvågen nå og vil være med å bidra.
«Vi skal sette et klart og tydelig Elnesvågen-stempel på det vi starter på nå. Nå skal vi starte på noe her med en god driv i klubben med daglig leder og det hele. Vi skal bygge et godt lag og vi skal være en sosial gjeng.»

Lang fartstid i klubben

Kurt har lang fartstid i rødt og blått og var sist trener for Elnesvågen i 2015. På spørsmål om hvem han har trent er han kjapp på ramse opp hvor han har spilt. Vi oppsummerer her for eoil.no sine lesere:

2002: Klaksvíkar Ítróttarfelag
2003 – 2005: Eide og Omegn Fotballklubb
2007: Fótbóltsfelagið B36
2008 – 2010: Elnesvågen OIL
2011-2012: Averøykameratene
2013-2015: Elnesvågen OIL
2016-2018: KBK2

Satser også på juniorlag

Som kjent ble det ikke fotballspill for de over 19 år i sesongen 2020. Det vi imidlertig merket var at det var mange som tidligere hadde sluttet som igjen snørte på seg fotballskoene for å spille med folk på samme alder. Dette var svært positivt og vi ønsker å videreføre dette med også ha et juniorlagstilbud i tillegg til et a-lag i 2020. Vi kommer tilbake med mer om dette senere!