Styreleder Hartwig Banzer var svært stolt over å kunne presentere den nye hovedsponsoren.

"Vi er veldig fornøyde med at Sparebanken Møre vil være med og støtte oss. Vi er et idrettslag i et vekstområde med store planer for fremtiden. Denne avtalen gir oss muligheten til å investere i blant annet klubbhus og garderober. Det trenger både klubben og bygda. Elnesvågen er det tettstedet i Romsdal med flest innbyggere etter Molde, men på anleggsfronten har vi stått tilbake for mange. Det vil vi gjøre noe med."

Svært fornøyd banksjef: "Ser frem til å bli en langsiktig og stolt støttespiller for EOIL"

"Først og fremst vil jeg takke EOIL, med daglig leder Geir Naas og styreleder Hartwig Banzer i spissen, som har vist stor åpenhet og sterk vilje til å få til en god samarbeidsavtale for begge parter," sier banksjef i Sparbanken Møre, Finn Tangen.

"Samtidig vil jeg benytte anledningen til å gratulere herrelaget til EOIL med opprykk til 4 divisjon. Det skal bli spennende å følge lagets kamper kommende sesong."

Ønsker å bidra på anleggsfronten

Tangen forteller at Sparebanken Møre vil være med på de spennende prosjektene som skjer i klubben. "Det at EOIL nå har rykket opp med sitt herrelag er svært hyggelig, men først og fremst er EOIL en stor breddeklubb i Hustadvika som er tuftet på sterk dugnadsånd i alle ledd. Vi i Sparebanken Møre gleder oss til å bli bedre kjent med klubben. Vi har i første omgang signert en 3 årig samarbeidsavtale med klubben og ser frem til å bli en langsiktig og stolt støttespiller for EOIL

Vi kjenner til at klubben har behov for oppgradering av anlegg i tiden fremover, og vi vil også bidra positivt til at dette kan skje."

En stor takk også til Romsdalsbanken "Ville vært uansvarlig å takke nei"

Selv om avtalen er historisk god så var det ingen lett avgjørelse å ta, forteller Hartwig:

"Samtidig som vi sier ja til Sparebanken Møre så sier vi også farvel til Romsdalsbanken som i over 30 år har vært en fantastisk støttespiller for oss. Dette var en avgjørelse vi brukte tid på, men med alle investeringsplanene som foreligger så ville det vært direkte uansvarlig av styret å takke nei til denne nye avtalen."

For spørsmål om avtalen kontakt daglig leder Geir Nås.