Den nye hjemmesiden er svært mobilvennlig, enkel å bruke og vi håper den skal bli et viktig verktøy for spillere, foreldre, trenere og lagledere. – Vi er godt fornøyd med å kunne presentere den nye siden. Nå er det enkelt for lagene å legge ut tekst og bilder fra cuper, kamper og lignende, sier leder i EOIL, Johan Elnes.

 - Det skal være lav terskel for å legge ut saker på den nye hjemmesiden. Vi oppfordrer alle lagene til å logge seg på å se hvor enkelt man kan oppdatere treningstider, kontaktpersoner og egne nyheter – det er også enkelt å dele saker på for eksempel Facebook, sier Johan.

Målet er å bli en mer åpen klubb

De siste årene har veldig mye av informasjonsstrømmen gått via interne Facebook-grupper. Vi tror fortsatt at disse Facebook-gruppene vil spille en viktig rolle for informasjonen som spres internt blant lagene våre. Men vi håper også at hjemmesiden kan sørge for at viktig informasjon om klubbdrift og medlemsskap ligger et sted der alle kan se det. Terskelen for å bli med i idrettslaget blir mindre når informasjon om trenere og treningstider ligger fritt ute der alle kan se det, mener nettredaktør Jan Ragnvald Eide

Alle som ønsker å bidra kan få tilgang

Dersom du ønsker å legge inn nyheter og informasjon for ditt lag så send en epost til webred@eoil.no. Det er lekende lett når en først setter i gang.

Ikke alt er på plass enda

Informasjon om lagenes treningstider fikk vi inn i fjor og vi regner med at en god del av den er utdatert nå. Dersom du ser ting som burde vært oppdatert så oppfordrer vi alle til å sende en epost til nettredaktør Jan Ragnvald Eide på webred@eoil.no

Laginfo samlet på én plass

Om du er lagleder, trener eller foreldrekontakt og logger du på eoill.no kan du nå:

  • Endre navn på ditt lag
  • Legge til eller endre lagbilde
  • Legge til eller endre fritekst om laget
  • Legge til eller endre treningstider
  • Legge til eller endre kontaktpersoner
  • Skrive innlegg for ditt lag

Alt dette kan du også gjøre rett fra mobilen.

Appikon til mobilen

Dersom du ønsker å ha EOIL som snarvei på din mobiltelefon vil du få et eget appikon som legges på hjemskjermen. Denne funksjonen lar deg hoppe rett inn på forsiden eller din egne lagside med ett trykk på app-ikonet.

Hjemmesiden videreutvikles

Nettsiden er laget med et verktøy som heter "Klubbnettside" fra fimaet Bonefish AS. Denne videreutvikles kontinuerlig og klubben har en fast leverandør å kontakte, skulle vi lure på noe. - Om ikke så lenge lanseres en stor 2.0 oppdatering med nye nyttige funksjoner som gjøre ytterlig enklere å holde klubbens nettside oppdpatert, sier produktansvarlig hos Bonefish AS, Ove Hellevang.


Bonefish har skrudd sammen en video som viser hvor enkelt det er for oss ildsjeler å legge inn nyheter.

Det er Bonefish AS som har utviklet produktet Klubbnettside, og som drifter den nye hjemmesiden vår.

Her kan du lese mer om den nye hjemmesideløsningen på klubbnettside.no.