Med en stamme på rundt 20 mann som bestående av både gamle helter i rødt og unggutter så har B-lags trener Løkhaug et solid grunnlag å ta av når det skal taes ut lag som skal kjempe om heder og ære i 6. divisjon.

- Vi ønsker å fremstå som et positivt lag. Målet er å ha det gøy sammen. Ha det gøy og spill ballen. Det er vårt mantra, sier Løkhaug i en kommentar til eoil.no

Sesongen til nå har gitt seire mot Batnfjord og Malmefjorden 2, mens det ble et 2-1 tap mot Bryn ute på Skotten. Løkhaug mener laget ikke spiller opp mot potensialet sitt.

- Et gjennomgående tema fra alle de tre første kampene er at vi trenger veldig mange sjanser for å score mål. Det gjør at man i to av tre kamper har kastet bort et spille- og sjansemessig overtak til å måtte kjempe om poengene.

Neste hjemmekamp er mot Eide 2, torsdag på Kristi Himmelfartsdag klokken 18.30. Treneren håper mange tar turen.

- Vi spiller i en særdeles lokal avdeling i sjette divisjon, med mange gamle profiler fra lokalfotballen. Hos oss koster det ingenting å se kampene og en får med seg mye moro. Til neste kamp håper vi å se et revansjelystent hjemmelag som finner tilbake til mentaliteten som må preget dette laget skal de sprudle. Et lag som spiller ballen og har det gøy.

Den kampen vil gå uten spillende trener Vegard Løkhaug på banen. Han pratet på seg sitt andre gule kort etter kampslutt i forrige kamp.

P.S. På Elnesvågen 2s egen facebook-side legges det ut referater og nyheter. Det jobbes hardt i kulissene for å få engasjert de til å skrive for eoil.no.