Etter en tung sesongstart har det virkelig løsnet for det unge a-laget til Elnesvågen. Sist fredag kom årets første seier borte mot Vestnes/Varfjell og torsdag kveld ble det endelig seier på hjemmebane. Publikum fikk testet ut de nye setene på tribunen. Det er veldig kjekt å se den positive utviklingen blant klubbens fotballgruppe for tiden. Det er masse positivt som skjer.

Det ble en god kamp mellom to jevnbyrdige lag vi fikk se på Elnesvågen Stadion. AK hadde levert et sterkt resultat i forrige runde der de tok poeng mot KBK2, og det gikk et lettelsens sukk over publikum da de fikk se at nordmøringene ikke hadde med seg målgeita Christoffer Folland i kamptroppen.

Lagene gikk til pause til 0-0. Begge lag hadde sine muligheter, men to gode keepere i hver ende av banen sørget for en målløs førsteomgang. Andreomgang bød på hele fem mål.

Først ut var Are Lyngstad Stolsmo som fra sin venstre kant-posisjon skar inn i reneste Thierry Henry-stil og satte ballen via AKs gode keeper Morten Gule og i mål. AK svarte 10 minutter etterpå da Martin-Iver Sevaldsen Ramsøy satte ballen inn bak Kristoffer Torvik i EOIL-målet. Torvik ble forøvrig kåret til banens beste av dagens kampjury. Vel fortjent!

Det var surt med AKs utligning, men Elnesvågen svarte umiddelbart og nok en gang var det Are Lyngstad Stolsmo som kom igjennom fra venstre side. Denne gangen satte han ballen forbi keeper og ned i høyre hjørne for målet.

EOIL spilte klokt og lot ballen gå, men AK kjempet seg inn i kampen igjen og fikk nok en utligning da Erik Aandahl Kippernes scoret. Da hang våre gutter litt med nebbet. Skulle dette glippe?

Neida! Etter 82 minutter får Magnus Nygård ballen alene med keeper. Går forbi og kommer helt på dødlinja. Derifra skur han ballen mot mål og AKs siste målscorer Aandahl Kippernes kan ikke annet enn å forlenge ballens bane opp i nettaket. 3-2 til Elnesvågen!

Deretter og ut kampen presset AK hardt på. EOIL svarte med å sette inn Kai Sildnes som ryddet vekk i mange dueller og hele laget skrudde opp intensiteten og tøffheten enda et hakk. Bortelaget ble etterhvert såpass frustrerte at de begynte å klage på dommeren. En kan jo skjønne det etter den tøffe sesongstarten de har hatt. Det var to gode lag vi fikk se på stadion og det er nesten synd at 4. divisjon er såpass jevn i år at gode lag kommer til å rykke ned.