Alle foto: Kjetil Sunde. Film og tekst: Jan Ragnvald Eide

Sammen med Malmefjorden IL arrangerte Elnesvågen og Omegn Idrettslag TINE Fotballskole.

Dette året ble arrangementet  lagt til Vonheim Stadion i Malmefjorden og en flott dugnadsånd fra de store og god innsats fra de små sørget for et vellykket arrangement.

«Det har selvsagt vært hektisk, men dette er jo kjekt å holde på med», forteller Ingrid Grell Eide som er breddeansvarlig i EOIL.

«Vi har hatt et veldig fint samarbeid med Malmefjorden. Sportslig leder i MIL Anders Hustad har gjort en kjempejobb med det sportslige opplegget.»

Fikset klær til flyktninger

Dugnadsånden lever i beste velgående. Det fikk vi også erfare da flyktningetjenesten i Eide og Fræna spurte om klubben kunne hjelpe til med å skaffe klær til to barn som skulle være med. På kort tid skaffet fotballfamilien til veie både sko og klær i rett størrelse. En stor takk går også til Intersport Elnesvågen som var med og bidro.

Gi din tilbakemelding

Helga ble avsluttet med en turnering unntatt for de minste født i 2013. Noen av de ivrigste ble nok skuffet da og vi beklager at dette ikke kom med i programmet på forhånd. Erfaringer fra tidligere år gjorde at det ble tatt et valg om at de minste skulle få fri litt før de andre. Vi vil veldig gjerne høre fra dere og alle kan sende inn sin tilbakemelding på følgende skjema: