Tekst: Roar Ødegård
Foto: Herman Brevik Grudt

Fredag og lørdag ble det arrangert eliteturnering G13 på Aker stadion. Med deltakende lag som Manchester United, Liverpool, Herta Berlin, Midtjylland, Lillestrøm og Molde låg det til rette for god og fartsfylt fotball.

Her var det tilreisende lag med unge talentfulle fotballspillere. Dette er også lag som legger mye resurser i reise, opphold og utvikling av unge fotballspillere.

Her har Molde FK og Fotballkretsen lagt ned mye arbeid for å få dette så vellykket som mulig. Lokale fotballgutter gjorde en god turnering.

Et av tiltakene fra arrangører var å bruke kretsens egne lokale dommertalenter. I en slik turnering er det viktig med gode dommere. Elnesvågens egen dommer Simon Sandvik var ett av talentene som fikk tilbudet om å dømme.

Fotballkretsen stilte også med veiledere hele turneringen. Her ble det dømt gode kamper der dommerne byttet på å dømme å gå på linja som assistentdommer.

Simon opplyser selv i etterkant at dette var svært lærerikt og gøy. Vi har også gode tilbakemeldinger fra arrangører. Håpet er å fortsette med slike tiltak.