Dette er en samling for de som er ansett å være de største talentene i landet innen hvert kull. Å være blant de 40 beste er stort, både for Johanna og klubben.

Hun er eneste utespiller tatt med fra Møre og Romsdal så dette er en STOR prestasjon. Gratulerer, Johanna!

Du kan lese mer om saken på fotballforbundets hjemmeside.

- Disse spillerne er tatt ut fordi vi enkelt og greit anser dem som Norges største talenter i sin årsklasse. Dette er morgendagens helter, og de har mye å leve opp til! De aldersbestemte landslagene våre har virkelig markert seg i Europa siste årene. Og vi har toneangivende spillere på A-landslagene våre som bare for noen år siden var på talentleir i Porsgrunn, sier ansvarlig for Landslagsskolen i NFF, Håkon Grøttland.

- Men det som er sikkert er at vi skal samles. Vi skal ha noen dager i Porsgrunn som forhåpentligvis vil være både utviklende og inspirerende. Og det fortjener spillerne. Det har vært en tøff tid for alle, også for alle de som ikke fått gjort det de liker aller best - spille fotball! Jeg håper derfor at uttaket til denne samlingen gir spillerne en ekstra «boost» så de går inn i sommerferien og trener så godt de kan, og jeg gleder meg mer en noen gang til en talentleir, sier Grøttland.