Dessverre ser det som kjent ikke ut til å bli seriespill i seniorfotballen denne sesongen. Det er trist, men ikke noe vi får gjort noe med. Til gjengjeld skal vi stille juniorlag både for jenter og gutter! Det er lenge siden sist og vi gleder oss stort over at våre eldste unge får et kamptilbud. Vi håper og tror det blir både spennende og populært å følge disse lagene, i likhet med alle våre yngre lag.

Følgende lag er etablert

  • Gutter 19: Lag bestående av spillere fra EOIL, Bud og Bryn der majoriteten er EOIL-gutter.
  • Jenter 19: Team Hustadvika som er et samarbeidsprosjekt mellom alle klubber i Hustadvika kommune med unntak av Ekko/Aureosen.
  • Gutter 16: Rent Elnesvågen-lag
  • Jenter 17: Team Hustadvika

Lokalderby på fredag

G19-serien får en pangstart nå på fredag med kamp mellom EOIL/Bud/Bryn og Eide og Omegn FK. Klokken 19.00 tar Nordmøringene turen over Freneidet. Her vil det være stor interesse for å se kampen. Vi har restriksjoner på hvor mange tilskuere og støtteapparat vi kan ta i mot så vi oppfordrer folk til å komme tidlig. Vi setter inn koronatiltak for sikkerheten og korrekt avstand.

Lagene skal spille kamper og i drakter tilhørende de forskjellige klubbenes hjemmearenaer. Laget blir altså å se i rødt i Elnesvågen, i blått i Bud og i gult på Skotten.

Alle nye og gamle spillere er velkommen

Koronaperioden har ikke bare satt en stopper for seniorfotball. Særlig den lange perioden med nedstenging og strenge restriksjoner fram til sommeren har bidratt til større frafall enn forventet. Dette er veldig trist, og vi håper at de barn og unge som vi har mistet etterhvert vil finne veien tilbake til oss. Vi både ønsker dere, og trenger dere! Mange av våre lag for begge kjønn er i grenseland til å kunne stille lag fra kamp til kamp. Dette fører også til økt belastning på de som er med, og begrenser muligheten for å bidra med hospitering fra lag til lag. Situasjonen er altså ikke enkel for mange av våre spillere, trenere og lagledere.

Hvis det er barn og unge der ute som har sluttet på fotball, eller noen som aldri har begynt på fotball, men som kanskje kunne tenke seg å bidra i den situasjonen vi er nå; Vit at vi ønsker dere! I EOIL har vi alltid tilbud til alle som vil være med, uansett alder, enten det er bare for å prøve seg på en trening eller to, eller dere ønsker å begynne på et lag. Ta kontakt - Dere er hjertelig velkomne!